neděle 22. září 2013

Pravá anglická snídaně! Oh, nom nom! ♥

Ahoj holky,
musím se vám pochlubit, že jsem poprvé v životě mohla ochutnat pravou anglickou snídani. V pátek k nám totiž zavítal kamarád mamčiného přítele přímo až z Anglie. Když jsem se v sobotu ráno probudila, ucítila jsem směs vůní, které se linuly z kuchyně. Vůně kvalitní klobásky (dívala jsem se a měla nad 90%:D), žampionů, rajčat, fazolí a brambor přilákaly mou pozornost natolik, že jsem se z pokoje vyřítila rovnou do kuchyně. No páni, budeme mít snídani přímo od anglična, halelůja!:D Snídani jsem nesnědla celou, ale pochutnala jsem si. Oproti mím klasickým snídaním (ovesná kaše, celozrnný toast s burákovým máslem, jogurt s ovesnými vločkami a ovocem, obložené pečivo..) to byla příjemná změna, ale upřímě? Raději zůstanu u burákového másla, toho totiž není nikdy dost!♥:D Co se týká mé nálady a toho, jak se mám, neřekla bych, že je to horší.. ale lepší? To bych taky netvrdila. Nemám chuť se moc rozepisovat, takže dnešní článek bude opět stručný a krátký, ale to snad moc nevadí (svěřím se vám někdy jindy:)). Takže asi tak... užívejte poslední zbytky víkendu. Příjemnou neděli vám přeji!:)

PS: Co dobrého jsdte měly vy na snídani? Jaká je vaše nejoblibenější snídaně?:)


6 komentářů:

  1. Do me by poranu klobasu nikdo nedostal xD jsem ted do ledna v britanii, ale k snidani si delam ovesnou kasi, anglie neanglie ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nezvyk, no. Proto taky zůstanu u svých osvědčených klasických dobrůtek!♥:D

      Vymazat
  2. Jednou bych chtěla taky ochutnat pravou anglickou snídani a nejlépe rovnou v Anglii :) Tak doufám že se ti nálada zlepší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to by do mě nikdo po ránu nedostal, já snídám jedině na sladko:)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby to mělo být jediné co by bylo, tak ji s láskou ochutnám:D ale jinak ani ne :D miluju sladké snídaně

    OdpovědětVymazat
  5. There are many advantages to get activate Windows 8.1 using a product key. Here I am giving you windows 8.1 professional product key free for you. You can find below but let’s see the advantages of WINDOWS 8/8.1 PRODUCT KEY.

    OdpovědětVymazat