pátek 18. října 2013

18.9.2013

Dneska jsem ve škole překypovala nervama. Ráno jsem měla jen jednu cigaretu a po cestě do školy se mi rozbil zapalovač - myslela jsem si, že se minimálně zblázním (naštěstí jsem jeden během čtvrté vyučovací ještě objevila, takže jsem si šla o přestávce hned na jedno). Včera večer jsem toho moc nenaspala, ale tak to u mne prostě bývá, když nejím. "Co to zase kurva děláš?!" ptala jsem se sama sebe, když jsem si zapalovala již několikátou cigaretu po sobě, abych potlačila hlad. "Proč si prostě nevezměš něco k jídlu? ..Jo aha, ty totiž víš, že se zase přejíš," "ospravedlňovala" jsem se. Když jsem dokouřila, schoulila jsem se na posteli do klubíčka. "Ty tlustá krávo! Konečně! Konečně ses nenachala ovládnout tím podělaným jídlem! Už jsem si myslela, že jsi nadobro ztratila svou pevnou vůli," ozval se mi, pro mne dlouhou dobu cizí, ale přesto velice známí, hlas. "Drž hubu," okřikla jsem JI. "S tebou jsem skončila nadobro, abys věděla. Už nikdy nebudu anorektička! Tohle je jenom očista. Dost jsem přibrala a necítím se ve svém těle dobře. Chci ho pročistit od všech těch sraček.." Nebo ne? Na to jsem myslet nechtěla a radši jsem začala počítat do sta, než se mi podařilo konečně usnout. 
Holky kdybych vážila například 50 kilo, rozhodně bych se do nějaké "očistné hladovky" nepouštěla, ale bohužel takové štěstí nemám. V období anorexie jsem se dostala až na 35 kilo, no a když jsem se potom z toho všeho dostala, udržovala jsem si, doktorami pro mne určenou nejnižší možnou váhu, 45 kilo (i když jsem asi ještě něco málo povyrostla, takže se to možná trochu změnilo). Párkrát jsem selhala a zhubla na 40 kilo, ale potom jsem těch 5 zase nabrala. Po smrti mého nejlepšího přítele jsem za půl roku přibrala... no, strašně moc. Nádech, výdech... 20 kilo. Je to nechutné, ale je to tak. Srovnala jsem se s tím, že to tak asi "mělo být" a jsem odhodlaná opět zhubnout. Chtěla bych zdravě, ale už nemůžu vydržet komentáře tipu "A kdy už jako zase zhubneš? Jseš krásná, ale tlustá. Mohla bys dělat modeling nebo tak něco, kdybys zhubla." Jseš krásná, ale tlustá - to vás (nebo alespoň mě) sejme. Pitomí ideály krásy!

SN: káva s trochou mléka bez cukru
SV: nic
OB: káva s trochou mléka bez cukru
SV: nic
VE: nic

Jinak dneska jsem poprvé zkoušela nějaký trik na bmx-ku.:D Už půl roku sním o tom, že si ho koupím, ale jelikož si ho první obstaral bratr, zkusila jsem to na tom jeho. Je poněkud těžší (16kilo), ale i tak se mi nakonec povedlo jet chvíli na zadním kole a skočit "bunny hop". Pro některé to bylo docela překvapení, když jsem oznámila, že si chci pořídit bmx-ko. To víte, jsem tipická holka - šatičky, květinky, balerínky, boty na klínku (podpatky moc nepreferuju:D), francouzký styl... Ale žádná namyšlená barbína rozhodně nejsem, takže co:) No a co se těch mích prvních pokusů týče... řeknu vám, žádná prdel!:D Člověk se u toho zadýchá jak kdyby cvičil s T. Shaunem insanity. No fakt!:D Ale už se těším, až si na něm znovu zajezdím:)

Mějte se krásně a užívejte pátku, pac a pusu, pac a pusu vaše super drbna Blondýna:))




15 komentářů:

  1. Takže máš 60kg? Já taky, můžem si plácnout ;)

    OdpovědětVymazat
  2. a můžu se zeptat, kolik prosím měříš? moc ti držím palce, je mi smutno při čtení takových řádků s nulovým jídelníčkem a vším ostatním.. :(( nechceš se trochu odpoutat i od toho kouření? s tím jsi taky začla až teď, nebo jsi kouřila i po dobu, kdy jsi jedla zdravě? místo zahnání hladu cigaretou si dej aspoň něco, prosím :(( takhle se akorát zase po čase přejíš a do toho kruhu opět spadneš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc.. i mně je smutno z toho co dělám... vím že to není správné a zase začnu jíst tak jako dřív (myslím zdravě), ale nejdřív chci rychle nějaké to kilo shodit. Věř mi, že vím, že nedělám správně, ale teď nemůžu jinak. Můžu své tělo zakrývat pěkným oblečením, ale k čemu mi to je, když se cítím nespokojená sama se sebou?
      Jinak s kouřením jsem nezačala až teď. Bohužel už nějaký ten pátek kouřím.. Řekla bych, že tak dva roky? Ach jo...

      Vymazat
    2. Jo a co se týká té mé výšky, měřím nějakých 167cm. I když teď možná ještě o něco málo víc. Maximálně do 170cm:)

      Vymazat
    3. tak to vidíš, 60kg na 170 cm není nic strašného, ale chápu, že poznámky od tvého okolí poslouchat není nic moc.. :/ určitě ale prosímtě nechoď zpět na 45kg, to mi přijde strašně maličko, už jen podle bmi.. držím pěsti :)

      Vymazat
  3. Ahoj, moc mě mrzí, že máš teď tak těžké období a tvůj přístup k jídlu je možná pochopitelný, protože když se člověk cítí tak jako ty, tak asi dělá takové věci....ale chtěla jsem ti napsat, že si tím ubližuješ víc než si myslíš. Víš, tím, že nebudeš jíst a budeš do sebe dostávat jen nikotin a kofein opravdu nic neřeší! Jakmile se pak zase najíš a i zdravých věcí, tak tvé tělo bude tak vyhladovělé, že si vše hned uloží. Ale co je důležitější...každý ti říká jak bys mohla být modelka, když zhubneš, ale ty zhubnout můžeš a zdravě, stačí jen zařadit zdravá jídla a nějaký pohyb k tomu. Navíc ten pohyb ti pomůže i k lepší náladě a dostaneš ze sebe všechen ten smutek, uvidíš. Zkus si najít třeba nějakou zálibu právě v tom pohybu a dodá ti to potom hodně energie a budeš spokojenější sama se sebou. Ono takhle třeba zhubneš, když nebudeš jíst, ale bude to mít další negativní důsledky a to padání vlasů, žluté zuby od kouření, kruhy pod očima, hodně vrásek,.....Víš, možná to nevidíš teď, ale pak se to časem projeví a věř mi, že i když budeš pak hubená na to, aby jsi modelku mohla dělat, tak o modelku s takovým vzhledem nikdo stát nebude. Zkus hubnout zdravě, dodávej tělu vitamíny a minerály, protože nejen, že budeš hubnout, ale budeš i krásně vypadat. Netrap svoje tělo, vždyť za nic nemůže a netrap ani sebe, protože život je moc krátký na to ho takto protrápit. Řekni sama sobě DOST! A začni znovu a lépe. Myslím, že i pak tvůj nejlepší přítel, který je stále s tebou, i když ho možná nevidíš, na tebe bude hrdý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně vystiženo, naprosto souhlasím a doufám, že sis ty, Blondýnko, z toho něco vzala. Nemá cenu tohle dělat a trápit se tolik, i když chápu, že to lehké není a člověk pak tíhne k takovým extrémům jako je to tvoje nejezení. Znáš pravidla zdravé stravy, máš je ráda, videa s cvičením máš zmáknuté, přeci tě to tak bavilo, pamatuju si, jak sis to vypisovala :)
      Zkus se do té doby vrátit, jíst tak, abys zdravě hubla (metabolismus máš přeci pořádku), pohyb ti k hubnutí pomůže, ty budeš krásnější, budeš se lépe cítit a jinak na sebe koukat :)
      přeju hodně štěstí.

      Vymazat
    2. Děkuji vám, jste strašně moc milé.. Poslední věta u anonyma mi vehnala slzy do očí. Asi máš pravdu. Začnu znovu, lépe, ale nejdřív opravdu potřebuju pár kilo shodit. Vím že dělám špatně, ale nemůžu se teď na sebe ani podívat. Možná, že kdyby nátlak od okolí nebyl tak velký, hubla bych si krásně zdravě a pomalu, ale když se mě skoro každý ptá, jestli (konečně) nechci zase zhubnout, není to pro mne moc lehké. Babička mi třeba poslala prášky - "aby jsi moc nejedla", z čehož jsem měla zase docela knedlík v krku. Její vnučka, "skoro modelka", už není ta krásná, křehká panenka. Myslí si, že mám prostě jen strašné chutě na sladké, ale pravdou je, že je to všechno jen o psychice.. Jen pár kilo dolů a pak zase zdravě. Teď už to dokážu, vím to, protože už si nechci pořád nechat s*át na hlavu!!:) A navíc, proč bych to nedokázala, když "mám" tady tak úžasný holky?:) ♥

      Vymazat
  4. Blondýnko, byla bych moc ráda, když by jsi si něco vzala z toho co jsem ti napsala ;) Moc mě mrzí, že je na tebe takový tlak ze strany okolí a je mi to vážně líto, ale možná by jsi se na všechny měla pořádně naštvat a říct, že nepotřebuješ žádné prášky na hubnutí, že nepotřebuješ hladovět, protože ty jsi natolik chytrá a silná na to, aby jsi zbubla zdravě a to co ti k tomu pomůže je jen zdravá strava, pohyb a odhodlání a všem ukážeš, že to jde!!! Je spousta lidí, kteří chtějí zhubnout, ale pořád hledají nějaké berličky v podobě různých prášků, hladovění, zkrátka něco na co nemusí vynaložit tolik úsilí...vždyť je to přece tak jednoduché si vzít prášek a čekat, že bez jakékoliv námahy zhubneš..tak to nefunguje. Mně se podařilo za 2 měsíce shodit zdravě 10 kg a to jsem jen zdravě jedla a do toho cvičila a byla se sebou spokojená!!! A být modelka je i tvůj sen? Nebo je to sen tvého okolí? Já jsem také mohla dělat modelku, ale když jsem pak zjistila ten přístup, kdy s tebou zachází jako s ramínkem na šaty, na přehlídky si tě vybírají podle toho zda typově odpovídáš oblečení, které prezentují....zjistila jsem, že to vůbec není nic pro mě a radši budu v životě dělat něco, z čeho budu mít radost, bude mě to těšit a budu tak šťastná. Pokud to není přímo tvůj sen, tak bych si spíš našla něco, co by tě víc bavilo a nedala na rady ostatních, nebo můžeš dělat fotomodelku...no a pokud je to přímo tvůj sen, tak se teď podívej na Elišku Bučkovou jak nádherně vypadá a to přibrala 10 kg a vypadá líp než kdy předtím a ta krása z ní přímo srší!!! Myslím, že je to vše jen ve tvé hlavince a nesmíš si tolik brát slova ostatních. Já vím, že někdy moc zraní a třeba se kvůli tomu trápíš dlouho, ale je to tvůj život, žiješ kvůli sobě a ne kvůli někomu jinému. Víš, když si teď zničíš zdraví, tak kdo z rodiny ti ho potom vrátí? Všichni ti pak zase jen budou říkat jak jsi byla hloupá, že jsi hubla takhle a ...no vždyť to znáš. Běž se podívat do zrcadla na tu krásnou holku, řekni si, že teď na sobě začneš makat a za měsíc budeš vypadat hned jinak a všem dokážeš, že to jde i zdravě. Ty na to máš, tak do toho ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně mě to mrzí..už to zase přestáváš mít pod kontrolou..jo prostě...vím,že zase spadneš na 30 kio..vím to,protože už tě PPP zase ovládá...skončíš zase na psychiatrii..nepřeju ti to,ale to bys s tím musela něco dělat..co ti přinese očista? nic,jen se budeš zase přejídat..ještě víc a budeš v tom ještě hlouběji...jer ti 14-15 a měleš tady o cigaretách? jak je nutně potřebuješ atd.? co je to potom za "očistu"? zbavit tělo sraček-aha,tak proč hulíš a leješ do sebe kávu? Právě tyhle věci jsou to,co bys měla ze svého jídelníčku vyřadit! a né normální ZDRAVÉ jídlo! Doprdele-to věříš očistám,práškům na hubnutí? Kde je ta holka,co všechno brala s nadhledem a žila ZDRAVĚ? Nekouřila?...hm..? Nebo je to jen póza...když si psala na blog,měla jsi těch 45 kg na 170cm...a byla jsi šťastná,žes byla hubená...a teď když máš normální váhu (65kg) na 170cm,tak už plašíš jak moc tlustá jsi atd.? Joo přítel ti umřel,přeju upřímnou soustrast,ale myslíš,že chce abys zase skončila na psychiatrii? A proč asi myslíš,že dostáváš záchvaty kašle? Myslíš si,že je to z jídla? To jsi fakt tak blbá! Je to z cigaret panebože..stejně jak ten flek na ruce!...řítíš se zase dolů a teďka jsi pro všechny odstrašujícím případem!..podívej se na bloss..má 168cm a nějak 60kg a je odkonalá!...svaly,síla,zdraví,krása,štíhlost...to se ti nelíbí? proč hubnout zase na 50 a ještě hladovkama,když je to už ke 170ti cm podváha..proč ti nestačí třeba normálních 60? Né ty to zase musíš dohnat do extrému..už nejsi silná...zase chceš být kostra..nechceš svaly a kránou vypracovanou postavu..ale volíš zase jednoduchou ale ŠPATNOU cestu..hladovění,necvičení (abych náhodou nepřibrala svaly a neměla víc na váze) a za cíl máš podváhu...jak chceš,ale skončíš tam,kdes už byla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi 16 let, ale nevadí. Vím, že kouření zdravé není, ale už to tak prostě je. Bohužel přiznávám, že jsem se stala na cigaretách závislá. Všechno co tu píšeš, je samo o sobě asi pravda.. kdybych měla svalnatou postavu, vůbec by mi to nevadilo, právě naopak, jenže svaly už bohužel nemám..snad jen minimum, které ani nejde vidět. Je mi jasné, že do očisty cigarety a káva nepatří, ale odpírat si ještě tyhlety dvě věci? To prostě nedokážu.. Na některé podobné komentáře jsem už odpověděla, takže jestli chceš, můžeš si je přečíst kousek nahoře. Pokud ty silná jsi, tak ti moc gratuli a doufám, že ti to vydrží. Já teď nemám sílu na nic a právě proto se nacházím v takovém rozpoložení, v jakém jsem. Souhlasím s tím, že hubnout zdravě je to nejlepší, ale.. už opravdu nemám sílu na ty komentáře (viz co jsem psala nahoře). Pár kilo dolů nezdravě a pak zase zdravě. Věřím si, teď už jo. ..nikdo tě nenutí číst moje příspěvky, takže pokud nechceš, na můj blog už chodit nemusíš. Vím, že máš pravdu, ale tvé (upřímně - vážně) rozumné rady budu brát až tehdy, pokud si projdeš tím stejným, čím já..
      PS: pokud jsi holka z léčebny, kterou znám, proč mi to nenapíšeš osobně?

      Vymazat
  6. Moc mě mrzí že máš problémy s jídlem, ale pokud nechceš brzo umřít tak bys měla začít něco DĚLAT! Vyhledat pomoc, nějakého odborníka, který ti pomůže se z toho srabu dostat.. protože to co jíš jen hooooodně slabé :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :) Nechtěla by jsi spřátelit ? :) http://beautyhealthyfitgirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní....Budem rada, keby si si pozrela môj blog...Ďakujem...♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. The article is very good and I really like the article that is doing thanks. windows 10 pro product key

    OdpovědětVymazat